Neff B24CR31G0 Φούρνος άνω Πάγκου 71lt

890,00

Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

+Επιθυμητά+Σύγκριση

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα Φούρνου: 71 lt
  • Τύπος Φούρνου: Ηλεκτρικός
  • Χωρίς Εστίες
  • Τρόποι Ψησίματος: 14

Φούρνος άνω πάγκου της Neff με χωρητικότητα 71 λίτρα, η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει μια μεγάλη οικογένεια.

Πάντα παρακολουθείς τα πράγματα

Με την οθόνη TFT πλήρους αφής 3,7″ έχετε πάντα μια επισκόπηση όλων των διαδικασιών μαγειρέματος. Η οθόνη υψηλής ανάλυσης κάνει την πλοήγηση στο διαισθητικό μενού εύκολη και ευχάριστη, ώστε να αξιοποιείτε στο έπακρο τον φούρνο σας.

Ετοιμάστε γεύματα σε έως και τρία επίπεδα

Κανένα πρόβλημα με το Circo Therm®. Η ροή αέρα υψηλής ταχύτητας παρέχει θερμότητα ομοιόμορφα σε όλο τον φούρνο. Μπορείτε να βάλετε ταυτόχρονα στο φούρνο ένα ζουμερό ψητό και ένα λαχταριστό κέικ. Με το Circo Therm® όλα είναι δυνατά ώστε να μπορείτε να φροντίζετε τους καλεσμένους σας με χαλαρό τρόπο.

Eco Clean και Easy Clean για εύκολο καθάρισμα

Η επίστρωση κατάλυσης απορροφά τις πιτσιλιές λίπους που συμβαίνουν κατά το ψήσιμο, το τηγάνισμα και το ψήσιμο και διασπά το λίπος κατά τη διάρκεια κάθε διαδικασίας ψησίματος. Όταν ο φούρνος φτάσει σε υψηλές θερμοκρασίες, το πίσω τοίχωμα καθαρίζεται μόνο του.

Soft Close with Soft Opening

Το βοήθημα κλεισίματος της πόρτας SoftClose αποτρέπει το απότομο κλείσιμο με την απόσβεσή του. Χάρη στο μαλακό κλείσιμο, η πόρτα του φούρνου κλείνει και ανοίγει απαλά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί έναρξης.

Με τα αυτόματα προγράμματα γνωρίζετε πάντα πότε το φαγητό είναι έτοιμο: η θερμοκρασία, ο τρόπος θέρμανσης και ο χρόνος μαγειρέματος είναι προκαθορισμένα και εγγυώνται νόστιμα αποτελέσματα. Είτε πρόκειται για βάση παντεσπάνι είτε για ψητό της Κυριακής – μπορείτε να γλυτώσετε από τον κόπο να το ελέγξετε πολλές φορές. Απλώς συνδέστε τον φούρνο σας στον λογαριασμό σας Home Connect για να χρησιμοποιήσετε τα αυτόματα προγράμματα, να ανακαλύψετε νέες διαθέσιμες συνταγές και να κατεβάσετε πρόσθετα προγράμματα στο μέλλον.

-ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ